Despre noi

Echipa ”LEXPROMO” oferă servicii de consultanță dedicată mediului de afaceri cât și institutiilor publice, prin consultanți profesioniști strict calificați pe domeniul contractat, metodele de lucru în folosul clientului/beneficiarului fiind și cele așteptate de catre acesta.

LEXPROMO este o companie tânără și are în colaboarare avocați și juriști calificați, cu peste 15-20 ani de practică în aria de activități ce implică recuperarea de creanțe și consultanță în afaceri. Munca de echipă în interesul clienților/beneficiari ai serviciilor noastre prestate este și scopul nostru, astfel, importanța problemelor ce sunt dezbătute în cadrul contractelor noastre de prestări, este aprofundată de fiecare specialist în parte, iar solutia va fi unanimă apreciată ca fiind de maximă performanță.

Departamentele ”LEXPROMO” fac parte din categoria calificată nevoilor de servicii prestate beneficiarilor, fiecare dintre acestea având un rol bine structurat și totodată manageriat, certificarea analizei consultanței acordate fiind asigurată încă de la început.

Realizarea scopului urmărit în ansamblu prin finalizarea expertizei deduse clientului, practic reprezintă și principiul care ne ghidează activitatea, mai mult cu cât metodele moderne de utilizare a căilor de informațiii și aplicare ale acestora sunt actuale cerințelor legale.

Colaborarea dumneavoastră, cu echipa LEXPROMO poate avea loc numai în condiții reciproc avantajoase, astfel că nevoia contractării unor servicii de consultanță și poate și de reprezentare pe domeniile calificate și oferite de noi, nu pot duce decât la ideea creșterii valorii societății/instituției beneficiare în baza serviciilor noastre, premisa fiind aceea că: ”nu noi am inventat roata, însă prin noi o puteți face utilă”.

Nu în ultimul rând, actuala și tradiționala societate ”LEXPROMO”, se datorează și faptului că aceasta este și predecesoarea fostei ”LEXPROMO SERV”, una dintre primele societăți de profil înființate în România, continuată astăzi printr-o echipă tânără și prosperă de profesioniști, actualizată nevoilor legislative aplicabile și cerințelor de piață la zi.

Variantele de colaborare pot fi posibile, în baza contractului de colaborare pe bază de ”abonament” sau obiectiv, în baza contractului de ”cesiune de creanțe”, ”mandat de reprezentare”, ”consultanță de afaceri” sau ”management”.

Oportunitatea încheierii unei variante contractuale este posibilă numai în urma analizării fișei sintetice a obiectivului urmărit de către beneficiar, sub condiția respectării pe viitor a drepturilor și obligațiilor asumate potrivit contractului în cauză.

De problemele pe care dumneavoastră, le întâmpinați și pe carevreți să le rezolvați prin sprijinul nostru, ne puteti scrie la adresa office@lexpromo.ro