Recuperare de creanțe

Oferim servicii dedicate recuperarilor de creante, numai prin serviciile juriștilor și avocatilor permanenti ai societatii noastre si totodata specializati in acest domeniu, metodele fiind in asentimentul prevederilor legale fata de procedurile folosite, tinand cont de solvabilitatea debitorilor.

Termenele de scadență a creanțelor nu trebuie să depășească termenul general de prescriptie fiind acela de 3 ani calculat de la data emiterii titlurilor, sub condițiile prevăzute de lege în ceea ce privește certitudinea, lichiditatea și exigibilitatea acestora. Ne puteți contacta pentru serviciile de recuperări creanțe în județele: Prahova, Dâmbovița, Buzău, Brașov, Argeș, Olt, Sibiu, Cluj, Constanța, Giurgiu, Ialomița și Ilfov-București !

Ca și mod de colaborare, ”Lex Promo” oferă on-line la cererea clientului, un raport de activitate a evoluției dosarului aflat în cursul procedurilor de recuperare a creantelor. Se poate consulta stadiul procesual și procedural al fiecărui dosar în parte și direct de către clientul interesat direct pe site-ul nostru, în baza unei parole de acces la care numai acesta se poate loga.

Comments are closed.